ZeusKit logo text

Valori Nutriționale Alimente

Active snack cu carne de porc Campofrio 25g Valori Nutriționale

Valori Nutriționale (100g)

Proprietate Valoare
Calorie 470
Grăsime 40
Carbo 1
Fibră 1
Proteină 26

Descriere

Noul Campofrio Active Snack ste un produs care raspunde trendului better-for-you snacks : gustari de calitate superioara, bogate in proteine, care ofera energie de lunga durata. Se deosebeste de alte snack-uri si prin ce NU are: nu are coloranti, nu are potentiator de aroma, este fara gluten si fara lactoza si are putine calorii. Ambalajul inovator si membrana transparenta necomestibila, ce permit pastrarea prospetimii produsului chiar si la temperatura ambientala, fac din acest meat snack o ad evarata rezerva portabila de energie, ce poate fi consumata oricand, oriunde.

Marcă

Campofrio 7

Categorie

Sunca, Pastrama si Altele 64

Informații

Proprietate Valoare
Ingrediente Carne de porc, sare de masa iodata (sare de masa, iodat de potasiu), dextroza, condimente, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), fum din lemn de fag, culturi starter. Pentru 100 g produs s-au folosit 151 g carne de porc.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.025
Unitate masura Kg
Tara origine Germania
Subcategoria Altele
Conditii pastrare si/sau preparare Pastrat in ambalajul original nu necesita refrigerare.
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Produsul are membrana artificiala necomestibila, cu dungi albastre, care trebuie indepartata inainte de consum. Ambalat in atmosfera protectoare. A nu se pastra intr-un loc insorit si cu temperaturi mai mari de 25?C.
Sodiu 4 g/100 g